Закачалка 3ТD

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 200 денари, се доставува склопен до влез на објект.

1.990 ден

18 People watching this product now!

Закачалка со три тараби и три закачалки со три позиции назакачување.

  • Висина: 120cm
  • Ширина: 62cm
  • Капацитет: 9 предмети
  • Боја Даб сонома