Чевларник C34D-2P

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 200 денари, се доставува склопен до влез на објект.

8.980 ден

13 People watching this product now!

Комбинација од два ормари со длабина 25cm со два реда во врата.

  • Висини: 121cm и 157cm
  • Должина на двата: 130cm
  • Капацитет: 21 до 42 пара обувки
  • Боја Даб сонома