Претсобје Midi 25 D

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 200 денари, се доставува склопен до влез на објект.

9.970 ден

14 People watching this product now!

Комбинација од два ормари на длабина 25cm со два реда во врата плус закачалка.

  • Висина: 205cm
  • Должина: 130cm
  • Капацитет: 18 до 36 пара обувки
  • Боја Даб сонома