Почетна » ПРОИЗВОДИ » Претсобје mini slim R16

Претсобје mini slim R16

SKU: 1547861

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 800 денари, се доставува склопен до влез на објект.

Напомена! Во наплата за достава надвор од Скопје изберете соодветна достава како името на производот за точна пресметка на вкупната сума

7.350,00 ден

14 People watching this product now!

Комбинација
на два ормари со длабина 16cm со еден ред во врата, модел со рачки и затворена
позадина плус закачалка

  • Висина: 193cm
  • Должина: 136cm
  • Капацитет: 15 пара обувки
  • Бела боја