Чевларник C24-2P

SKU: 1547978

Комбинација од два ормари со длабина 25cm со два реда во врата.

  • Висини: 85cm и 157cm
  • Ширина на двата: 130cm
  • Капацитет: 36 пара обувки
  • Бела боја

 

 

7.450 ден

14 People watching this product now!

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 800 денари, се доставува склопен до влез на објект.