Чевларник C03A-2P

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 200 денари, се доставува склопен до влез на објект.

4.390 ден

10 People watching this product now!

Ормар со три врати на длабина 25cm со два реда во врата

  • Висина: 121cm
  • Ширина: 65cm
  • Длабина: 25cm
  • Капацитет: 9 до 18 пара обувки
  • Боја Антрацит