Претсобје Mini 25

SKU: 1547860

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 200 денари, се доставува склопен до влез на објект.

 

 

 

8.970 ден

19 People watching this product now!

Комбинација од два ормари на длабина 25cm со два реда во врата плус закачалка.

  • Висина: 205cm
  • Должина: 130cm
  • Капацитет: 15 до 30 пара обувки
  • Бела боја