Чевларник C234-2P

Комбинација на три ормари со длабина 25cm со два реда во врата.

  • Висини 85cm,121cm и 157cm
  • Ширина на трите: 195cm
  • Капацитет: 27 до 54 пара обувки
  • Бела боја

11.150 ден

17 People watching this product now!

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 1200 денари, се доставува склопен до влез на објект.