Почетна » ПРОИЗВОДИ » Претсобје Maxi Slim R16

Претсобје Maxi Slim R16

SKU: 1547859

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 1300 денари, се доставува склопен до влез на објект.

Напомена! Во наплата за достава надвор од Скопје изберете соодветна достава како името на производот за точна пресметка на вкупната сума

11.650,00 ден

19 People watching this product now!

Kомбинација
од три ормари на длабина 16cm со еден ред во врата, модел со рачки и затворена
позадина плус закачалка.

  • Висина: 193cm
  • Должина: 204cm
  • Капацитет: 27 пара обувки
  • Бела боја