Почетна » ПРОИЗВОДИ » Претсобје Maxi 25

Претсобје Maxi 25

SKU: 1547858

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 1300 денари, се доставува склопен до влез на објект.

Напомена! Во наплата за достава надвор од Скопје изберете соодветна достава како името на производот за точна пресметка на вкупната сума

 

12.500,00 ден

11 People watching this product now!

Kомбинација на три ормари со: длабина 25cm со два реда во врата и закачалка.

  • Висина: 205cm
  • Должина: 195cm
  • Капацитет: 54 пара обувки
  • Бела боја