Почетна » ПРОИЗВОДИ » Чевларник slim16 C34-1P

Чевларник slim16 C34-1P

SKU: 1548025

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 900 денари, се доставува склопен до влез на објект.

Напомена! Во наплата за достава надвор од Скопје изберете соодветна достава како името на производот за точна пресметка на вкупната сума

7.000,00 ден

13 People watching this product now!

Комбинација од два ормари на длабина 16cm со еден ред во
врата

  • Капацитет: 21 пара обувки
  • Висини: 113cm и 150cm (должина на двата 136cm)
  • Бела боја
  • Еден ред во врата