Почетна » ПРОИЗВОДИ » Чевларник C23-2P

Чевларник C23-2P

SKU: 1547985

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 700 денари, се доставува склопен до влез на објект.

Напомена! Во наплата за достава надвор од Скопје изберете соодветна достава како името на производот за точна пресметка на вкупната сума

6.450,00 ден

19 People watching this product now!

Комбинација на два ормари со длабина 25cm со два реда во
врата.

  • Висини 85cm и 121cm
  • Ширина на двата: 130cm
  • Капацитет: 30 пара обувки
  • Бела боја