Чевларник slim R16 C02-1P

SKU: 1548026

Ормар со две врати на длабина 16cm со еден ред во врата,
модел со рачки и затворена позадина.

  • Висина: 73cm
  • Ширина: 68cm
  • Капацитет: 6 пара обувки
  • Бела боја

 

2.500 ден

12 People watching this product now!

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 300 денари, се доставува склопен до влез на објект.