Почетна » ПРОИЗВОДИ » Чевларник slim16 C04-1P

Чевларник slim16 C04-1P

SKU: 1548024

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 500 денари, се доставува склопен до влез на објект.

Напомена! Во наплата за достава надвор од Скопје изберете соодветна достава како името на производот за точна пресметка на вкупната сума

3.900,00 ден

11 People watching this product now!

Ормар со
четири врати на длабина 16cm

  • Висина: 150cm
  • Ширина: 68cm
  • Капацитет: 12 пара
    обувки
  • Бела боја