Почетна » ПРОИЗВОДИ » Чевларник slim16 C03-1P

Чевларник slim16 C03-1P

SKU: 1548023

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 400 денари, се доставува склопен до влез на објект.

Напомена! Во наплата за достава надвор од Скопје изберете соодветна достава како името на производот за точна пресметка на вкупната сума

3.100,00 ден

18 People watching this product now!

Ормар со
три врати на длабина 16cm еден ред во врата

  • Капацитет: 9 пара обувки
  • Висина: 113cm
  • Ширина: 68cm
  • Длабина: 16cm
  • Бела боја