Почетна » ПРОИЗВОДИ » Чевларник slim16 C02-1PZ

Чевларник slim16 C02-1PZ

SKU: 1548022

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 400 денари, се доставува склопен до влез на објект.

Напомена! Во наплата за достава надвор од Скопје изберете соодветна достава како името на производот за точна пресметка на вкупната сума

3.650,00 ден

15 People watching this product now!

Ормар
на длабина 16cm плус закачалка

  • Висина: 197cm(77cm ормар и 120cm закачалка)
  • Ширина: 68cm
  • Длабина: 16cm
  • Бела боја