Почетна » ПРОИЗВОДИ » Чевларник slim16 C02-1P

Чевларник slim16 C02-1P

SKU: 1548021

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 300 денари, се доставува склопен до влез на објект.

Напомена! Во наплата за достава надвор од Скопје изберете соодветна достава како името на производот за точна пресметка на вкупната сума

2.300,00 ден

12 People watching this product now!

Ормар
со 2 врати на длабина 16cm.

  • Висина: 77cm
  • Ширина: 68cm
  • Еден ред во врата
  • Капацитет: 6 пара обувки
  • Бела боја