Чевларник slim R16 C34-1P

SKU: 1548030

Комбинација од два ормари на длабина 16cm, модел со рачки со
затворена позадина

  • Висини: 108cm и 143cm
  • Должина на двата: 136cm
  • Капацитет: 21 пара обувки

 

7.800 ден

12 People watching this product now!

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 900 денари, се доставува склопен до влез на објект.