Почетна » ПРОИЗВОДИ » Чевларник C03D-2PS

Чевларник C03D-2PS

SKU: 1550547

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 400 денари, се доставува склопен до влез на објект.

Напомена! Во наплата за достава надвор од Скопје изберете соодветна достава како името на производот за точна пресметка на вкупната сума

3.100,00 ден

10 People watching this product now!

ормар за обувки во боја даб сонома со три врати и два реда во врата

  • Висина: 115cm
  • Ширина: 65cm
  • Длабина 25cm
  • Капацитет: 18 пара обувки
  • Боја Даб сонома

Напомена! Овој модел не е од иста програма со другите и не е препорачливо да се комбинира со останатите ормари