Почетна » ПРОИЗВОДИ » Чевларник slim R16 C234-1P

Чевларник slim R16 C234-1P

SKU: 1548226

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 1200 денари, се доставува склопен до влез на објект.

Напомена! Во наплата за достава надвор од Скопје изберете соодветна достава како името на производот за точна пресметка на вкупната сума

10.300,00 ден

10 People watching this product now!

Комбинација на три ормари со длабина 16cm со еден ред во врата,висини 73cм, 108cм и 143cm, должина 204cm, капацитет 27 пара обувки

  • Капацитет: 27 пара обувки
  • Висини: 73cm, 108cm, 143cm
  • Должина: 204cm трите дела (68cm еден дел)
  • Длабина: 16cm
  • Бела боја