Почетна » ПРОИЗВОДИ » Чевларник slim R16 C04-1P

Чевларник slim R16 C04-1P

SKU: 1548028

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 500 денари, се доставува склопен до влез на објект.

Напомена! Во наплата за достава надвор од Скопје изберете соодветна достава како името на производот за точна пресметка на вкупната сума

4.300,00 ден

18 People watching this product now!

Ормар со 4
врати на длабина 16cm со еден ред во врата

  • Висина: 143cm
  • Ширина: 68cm
  • Длабина: 16cm
  • Капацитет: 12 пара обувки