Почетна » ПРОИЗВОДИ » Чевларник slim R16 C03-1P

Чевларник slim R16 C03-1P

SKU: 1548027

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 400 денари, се доставува склопен до влез на објект.

Напомена! Во наплата за достава надвор од Скопје изберете соодветна достава како името на производот за точна пресметка на вкупната сума

3.500,00 ден

13 People watching this product now!

Ормар
со три врати на длабина 16cm со еден ред во врата, модел со рачки и затворена
позадина

  • Висина: 108cm
  • Ширина: 68cm
  • Длабина: 16cm
  • Капацитет: 9 пара обувки