Почетна » ПРОИЗВОДИ » Чевларник C02D-2PZ

Чевларник C02D-2PZ

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 400 денари, се доставува склопен до влез на објект.

Напомена! Во наплата за достава надвор од Скопје изберете соодветна достава како името на производот за точна пресметка на вкупната сума

4.200,00 ден

17 People watching this product now!

Ормар на длабина 25cm плус закачалка.

  • Висина: 205cm( 85cm ормар и 120cm закачалка)
  • Ширина: 65cm
  • Длабина: 25cm
  • Боја Даб сонома