Чевларник C34-2P

SKU: 1547979

Комбинација од два ормари со длабина 25cm со два реда во врата.

  • Висини: 121cm и 157cm
  • Должина на двата: 130cm
  • Капацитет: 42 пара обувки
  • Бела боја

 

8.400 ден

20 People watching this product now!

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 900 денари, се доставува склопен до влез на објект.