Чевларник C02-2P

SKU: 1547977

Ормар со две врати на длабина 25cm, со два реда во врата.

  • Капацитет: 12 пара обувки
  • Висина: 85cm
  • Ширина: 65cm
  • Длабина: 25cm
  • Бела боја

 

2.750 ден

11 People watching this product now!

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 300 денари, се доставува склопен до влез на објект.