Чевларник C04-2P

SKU: 1547983

Ормар со 4 врати на длабина 25cm, со два реда во врата.

  • Капацитет: 24 пара обувки
  • Висина: 157cm
  • Ширина: 65cm
  • Бела боја

 

4.700 ден

16 People watching this product now!

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 500 денари, се доставува склопен до влез на објект.