Чевларник C03D-2P

SKU: 1550678

Ормар со три врати на длабина 25cm со два реда во врата

  • Висина: 121cm
  • Ширина: 65cm
  • Длабина: 25cm
  • Капацитет: 18 пара обувки
  • Боја Даб сонома

 

 

3.700 ден

18 People watching this product now!

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 400 денари, се доставува склопен до влез на објект.