Чевларник C02D-2P

SKU: 1550677

Ормар со две врати на длабина 25cm, два реда во врата.

  • Капацитет: 12 пара обувки
  • Висина: 85cm
  • Ширина: 65cm
  • Длабина: 25cm
  • Боја Даб сонома

.

 

2.800 ден

15 People watching this product now!

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 300 денари, се доставува склопен до влез на објект