Почетна » ПРОИЗВОДИ » Чевларник C03-2PS

Чевларник C03-2PS

SKU: 1547982

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 400 денари, се доставува склопен до влез на објект.

Напомена! Во наплата за достава надвор од Скопје изберете соодветна достава како името на производот за точна пресметка на вкупната сума

3.050,00 ден

10 People watching this product now!

Ормар со три врати на длабина 25cm со два реда во врата

  • Висина: 115cm
  • Ширина: 65cm
  • Капацитет: 18 пара обувки
  • Бела боја

Напомена! Овој модел не е
од иста програма со другите и не е препорачливо да се комбинира со останатите
ормари