Чевларник C234D-2P

Комбинација на три ормари со длабина 25cm со два реда во врата.

  • Висини 85cm,121cm и 157cm
  • Ширина на трите: 195cm
  • Капацитет: 27 до 54 пара обувки
  • Боја Даб сонома

 

 

11.200 ден

17 People watching this product now!

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 1200 денари, се доставува склопен до влез на објект.