Претсобје Mini 25 D

SKU: 1550676

Комбинација од два ормари на длабина 25cm со два реда во врата плус закачалка.

  • Висина: 205cm
  • Должина: 130cm
  • Капацитет: 30 пара обувки
  • Боја Даб сонома

 

 

7.900 ден

17 People watching this product now!

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 800 денари, се доставува склопен до влез на објект.