Чевларник C02-2PZ

SKU: 1547980

Ормар на длабина 25cm плус закачалка.

  • Висина: 205cm( 85cm ормар и 120cm закачалка)
  • Ширина: 65cm
  • Длабина: 25cm
  • Бела боја

 

4.100 ден

13 People watching this product now!

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 400 денари, се доставува склопен до влез на објект.