Чевларник C24D-2P

SKU: 1550680

Комбинација од два ормари со длабина 25cm со два реда во врата.

  • Висини: 85cm и 157cm
  • Ширина на двата: 130cm
  • Капацитет: 36 пара обувки
  • Боја Даб сонома

.

 

7.500 ден

14 People watching this product now!

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 800 денари, се доставува склопен до влез на објект