КОНТАКТ

Секогаш сме заинтересирани да слушнеме од секој што сака да стапи во контакт со нас.

Контактирајте нè

Адреса

Народен фронт 9-1/1
Скопје, Македонија

Е-пошта: [email protected]
Телефон: +389 2 3100 350
Мобилен: +389 72 220 564