DMW design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Закачалка 3ТD
 
 
 
 

Закачалка 3ТD

 

Закачалка со три тараби и три закачалки со три позиции назакачување.

  • Висина: 120cm
  • Ширина: 62cm
  • Капацитет: 9 предмети
  • Боја Даб сонома
 
1600Ден
 
 
 
 
 
 
 
 

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 200 денари, се доставува склопен до влез на објект.

Напомена! Во наплата за достава надвор од Скопје изберете соодветна достава како името на производот за точна пресметка на вкупната сума