DMW design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Чевларник C02D-2PZ
 
 
 
 

Чевларник C02D-2PZ

 

Ормар на длабина 25cm плус закачалка.

  • Висина: 205cm( 85cm ормар и 120cm закачалка)
  • Ширина: 65cm
  • Длабина: 25cm
  • Боја Даб сонома
 
4200Ден
 
 
 
 
 
 
 
 

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 400 денари, се доставува склопен до влез на објект.

Напомена! Во наплата за достава надвор од Скопје изберете соодветна достава како името на производот за точна пресметка на вкупната сума