DMW design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Чевларник C234D-2P
 
 
 
 

Чевларник C234D-2P

 

омбинација на два ормари со длабина 25cm со два реда во врата.

  • Висини 85cm,121cm и 157cm
  • Ширина на трите: 195cm
  • Капацитет: 54 пара обувки
  • Боја Даб сонома
 
11200Ден
 
 
 
 
 
 
 
 

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 1200 денари, се доставува склопен до влез на објект.

Напомена! Во наплата за достава надвор од Скопје изберете соодветна достава како името на производот за точна пресметка на вкупната сума