DMW design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Чевларник C23D-2P
 
 
 
 

Чевларник C23D-2P

 

Комбинација на два ормари со длабина 25cm со два реда во врата.

  • Висини 85cm и 121cm
  • Ширина на двата: 130cm
  • Капацитет: 30 пара обувки
  • Боја Даб сонома
 
6500Ден
 
 
 
 
 
 
 
 

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 700 денари, се доставува склопен до влез на објект.

Напомена! Во наплата за достава надвор од Скопје изберете соодветна достава како името на производот за точна пресметка на вкупната сума