DMW design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Чевларник C04D-2P
 
 
 
 

Чевларник C04D-2P

 

Ормар со 4 врати на длабина 25cm, два реда во врата.

  • Капацитет: 24 пара обувки
  • Висина: 157cm
  • Ширина: 65cm
  • Боја Даб сонома
 
4700Ден
 
 
 
 
 
 
 
 

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 500 денари, се доставува склопен до влез на објект.

Напомена! Во наплата за достава надвор од Скопје изберете соодветна достава како името на производот за точна пресметка на вкупната сума