DMW design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Чевларник  C02D-2P
 
 
 
 

Чевларник C02D-2P

 

Ормар со две врати на длабина 25cm, два реда во врата.

  • Капацитет: 12 пара обувки
  • Висина: 85cm
  • Ширина: 65cm
  • Длабина: 25cm
  • Боја Даб сонома
 
2800Ден
 
 
 
 
 
 
 
 

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 300 денари, се доставува склопен до влез на објект.

Напомена! Во наплата за достава надвор од Скопје изберете соодветна достава како името на производот за точна пресметка на вкупната сума