DMW design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Чевларник C03D-2PS
 
 
 
 

Чевларник C03D-2PS

 

ормар за обувки во боја даб сонома со три врати и два реда во врата

  • Висина: 115cm
  • Ширина: 65cm
  • Длабина 25cm
  • Капацитет: 18 пара обувки
  • Боја Даб сонома

Напомена! Овој модел не е од иста програма со другите и не е препорачливо да се комбинира со останатите ормари

 
3100Ден
 
 
 
 
 
 
 
 

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 400 денари, се доставува склопен до влез на објект.

Напомена! Во наплата за достава надвор од Скопје изберете соодветна достава како името на производот за точна пресметка на вкупната сума