DMW design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Чевларник slim R16 C234-1P
 
 
 
 

Чевларник slim R16 C234-1P

 

Комбинација на три ормари со длабина 16cm со еден ред во врата,висини 73cм, 108cм и 143cm, должина 204cm, капацитет 27 пара обувки

  • Капацитет: 27 пара обувки
  • Висини: 73cm, 108cm, 143cm
  • Должина: 204cm трите дела (68cm еден дел)
  • Длабина: 16cm
  • Бела боја
 
10300Ден
 
 
 
 
 
 
 
 

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 1200 денари, се доставува склопен до влез на објект.

Напомена! Во наплата за достава надвор од Скопје изберете соодветна достава како името на производот за точна пресметка на вкупната сума