DMW design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Чевларник slim R16  C04-1P
 
 
 
 

Чевларник slim R16 C04-1P

 

Ормар со 4 врати на длабина 16cm со еден ред во врата

  • Висина: 143cm
  • Ширина: 68cm
  • Длабина: 16cm
  • Капацитет: 12 пара обувки

 
4300Ден
 
 
 
 
 
 
 
 

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 500 денари, се доставува склопен до влез на објект.

Напомена! Во наплата за достава надвор од Скопје изберете соодветна достава како името на производот за точна пресметка на вкупната сума