DMW design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Чевларник slim R16  C02-1P
 
 
 
 

Чевларник slim R16 C02-1P

 

Ормар со две врати на длабина 16cm со еден ред во врата, модел со рачки и затворена позадина.

  • Висина: 73cm
  • Ширина: 68cm
  • Капацитет: 6 пара обувки

 
2500Ден
 
 
 
 
 
 
 
 

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 300 денари, се доставува склопен до влез на објект.

Напомена! Во наплата за достава надвор од Скопје изберете соодветна достава како името на производот за точна пресметка на вкупната сума