DMW design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Чевларник slim16 C34-1P
 
 
 
 

Чевларник slim16 C34-1P

 

Комбинација од два ормари на длабина 16cm со еден ред во врата

  • Капацитет: 21 пара обувки
  • Висини: 113cm и 150cm (должина на двата 136cm)
  • Бела боја
  • Еден ред во врата

 
7000Ден
 
 
 
 
 
 
 
 

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 900 денари, се доставува склопен до влез на објект.

Напомена! Во наплата за достава надвор од Скопје изберете соодветна достава како името на производот за точна пресметка на вкупната сума