DMW design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Чевларник slim16 C02-1PZ
 
 
 
 

Чевларник slim16 C02-1PZ

 

Ормар на длабина 16cm плус закачалка

  • Висина: 197cm(77cm ормар и 120cm закачалка)
  • Ширина: 68cm
  • Длабина: 16cm
  • Бела боја
 
3650Ден
 
 
 
 
 
 
 
 

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 400 денари, се доставува склопен до влез на објект.

Напомена! Во наплата за достава надвор од Скопје изберете соодветна достава како името на производот за точна пресметка на вкупната сума