DMW design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Чевларник slim16 C02-1P
 
 
 
 

Чевларник slim16 C02-1P

 

Ормар со 2 врати на длабина 16cm.

  • Висина: 77cm
  • Ширина: 68cm
  • Еден ред во врата
  • Капацитет: 6 пара обувки
  • Бела боја
 
2300Ден
 
 
 
 
 
 
 
 

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 300 денари, се доставува склопен до влез на објект.

Напомена! Во наплата за достава надвор од Скопје изберете соодветна достава како името на производот за точна пресметка на вкупната сума