DMW design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Претсобје mini slim R16
 
 
 
 

Претсобје mini slim R16

 

Комбинација на два ормари со длабина 16cm со еден ред во врата, модел со рачки и затворена позадина плус закачалка

  • Висина: 193cm
  • Должина: 136cm
  • Капацитет: 15 пара обувки
  • Бела боја

 
7350Ден
 
 
 
 
 
 
 
 

Бесплатна достава во Скопје. За друг град се праќа по карго со доплата од 800 денари, се доставува склопен до влез на објект.

Напомена! Во наплата за достава надвор од Скопје изберете соодветна достава како името на производот за точна пресметка на вкупната сума