DMW design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мебел по мерка

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мебел по мерка

 
 
 
 

Една поинаква димензија во вашиот дом

 
Велат домот е таму каде што е срцето.

Водејќи го ова понатаму, велиме дека срцето е дом во кој целиот ваш мебел е направен да го негувате.
Нашата компанија DMW design е насочена во создавање на прекрасни простори за вас во вашите домови и канцеларии од 1999 година. Задоволни сме што ги допревме животите на илјадници луѓе со нашата палета на мебел за дом и канцеларии од светска класа. Предизвикувајќи го начинот на кој ги гледаме и правиме работите нè води до нови идеи со кои се задоволуваат сите наши клиенти. Обработуваме плејада на нарачки со огромен избор на материјали за мебел. Од среќни клиенти до среќни домови за нашите клиенти, ние обработуваме мноштво нарачки секојдневно. Нашето верување е дека кога купувате парче мебел создавате искуство, спомен. И токму овие искуства се стремиме да ги создадеме за нашите вредни клиенти. Добивме неизмерна љубов од нив и секојдневно се трудиме да им носиме нови искуства.
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

ние веруваме во:

 

 
 
 
 
 

ХРАБРОСТ

 
 
 
 
 
 
 

ПАРТНЕРСТВО

 
 
 
 
 
 
 

ИНОВАЦИЈА

 
 
 
 
 
 
 

 
 

Наши проекти:

 

 
 
 
 
 

 
 

Што НÈ прави различни?

 
Гаранција за грижа за вашиот мебел и вас
 

 
 
 
 
 

Побарајте понуда

 
Пополнете ги полињата во формуларот
 
 

 
 
Име *
 
*
 
Емаил адреса *
 
*
 
Барање за понуда *
 
*